Pimo Transport – Auto Logistik
find more information https://bestreplicawatchsite.com/. Look At This cityeach.com. 65% off https://www.mainreplica.com/. Top https://www.gildchat.com/. why not try here https://www.rolexespanol.es/. find out this here https://cheapreplicawatch.net/. this link https://fakewatcherolex.com/. greatest replica watches USA seller. have a peek here https://www.gottwatches.com. discover this info here https://www.omegawatches2015.com/. see it here computerswatches. try this web-site https://www.dietwatches.com/. Top brand https://www.auctionswatches.com/. pop over to these guys https://www.computerbreitling.com. navigate to this web-site https://www.loansbellross.com/. Click This Link richard mille replica. many hublot replica. moved here https://www.careerwatches.com. With Fast Delivery fake watches. more info here stocksbellross.com.

PIMO Contact Us TRANSPORT Contact Us PIMO TRANSPORT

Operimet

Zvicër

Maqedoni e Veriut

Relacionet tjera në Europë

Së shpejti
RRETH OPERIMEVE

Pimo Transport

Sistemi ynë i plotë derë më derë do të thotë kohë te garantuar e transportit, siguri dhe ndihmë e plotë me kontrollin doganor ose kufitar. Shërbimi ynë i hapur dhe i mbyllur i transportit do të thotë që automjeti juaj dorëzohet në kushte të paprekura çdo here.

Pimo Transport

Shpresojmë që të jemi transportuesi juaj afatgjatë dhe i besueshëm i makinave !!

Çdo dërgesë përfundon me kujdes të plotë duke përdorur ekipin tonë efikas, me përvojë të dërgesave që rregullisht dorëzojnë automjete në të gjithë Evropën. Ne e bëjmë procesin pa stres dhe pa komplikime për qetësinë e plotë të mendjes. Ne shpërndajmë automjete çdo ditë duke përdorur kamionët tanë më të fundit të bërë me porosi dhe mund të akomodojmë të gjitha llojet e makinave nga klasikët e deri te  Grand Prix Auto . Çdo automjet është i siguruar plotësisht nga mbledhja deri në dorëzim.

Flota jone:

Kompania jone disponon me disa Autotren kamione me standarde Euro6 dhe teknologjine e fundit te trailereve per ngarkimin e 8+1 veture ne Kamione  dhe kamioneta per transporte te brendshem.

Rreth nesh

Pimo Transport DOOEL

Pimo Transport – Ështe kompani transportuese me standard te larte Evropian me seli ne Tetove dhe Zvicer, prioriteti yne eshte qe te jemi me te miret ne lemin e transportit te Veturave dhe me te voliteshmit me cmimet e transportit te veturave.

Kompania e transportit PIMO TRANSPORT DOOEL u themelua ne vitin 2020. Idea e nje investimi te tille ishte nga konsultimet e shumeta me koleget tane ne kete lemi dhe plotesimin e nevojave te klienteve ne transportimin e veturave ne relacione te ndryshme. Ne ofrojme sherbime te transportit te makinave ne relacione te ndryshme edhe ate:

Maqedoni – Zvicer dhe anasjelltas dhe shume relacione te ndryshme.

Ne jemi profesioniste dhe garantojme:Cilesi me te larte te sherbimeve dhe dorzime te veturave ne kohe te duhur, Misioni ynë është shërbimi ndaj klientit në nivelin më të lartë. Ne u sigurojmë partnerëve tanë saktësisht atë që presin.

Një ekip profesionistësh me kualifikimet dhe përvojën më të lartë punojnë në kompaninë tonë – shoferë per destinacione te gjata, menaxherë dhe specialistë të tjerë në transport dhe automobilizëm. Kompania jonë pranon përgjegjësi të plotë dhe garanton garance në punën e tyre, Shpejtësi, zgjidhjet profesionale dhe jashtëzakonisht fleksibile dhe nivelet më të larta të. Menaxherët tanë janë gjithmonë të gatshëm të ndihmojnë me të gjitha pyetjet në lidhje me transportin e makinave

Jemi nje kompani fleksibile dhe shume manovruese me ngarkimin e veturave dhe evitojme cdo rezik gjat transportimit te veturave,mbi te gjitha sigurojme me siguracionet me te larta (cmr – kasko )siguracione

Partnerët tanë

Informacionet

  • Ul.S.Strimnica ul.101 br.bb 1226 Zhelino – Tetovo North Macedonia
  • info@pimotransport.com
  • NMK: +389 72 700 100
  • CH: +41 763860000

Kontakti