Pimo Transport – Auto Logistik
find more information https://bestreplicawatchsite.com/. Look At This cityeach.com. 65% off https://www.mainreplica.com/. Top https://www.gildchat.com/. why not try here https://www.rolexespanol.es/. find out this here https://cheapreplicawatch.net/. this link https://fakewatcherolex.com/. greatest replica watches USA seller. have a peek here https://www.gottwatches.com. discover this info here https://www.omegawatches2015.com/. see it here computerswatches. try this web-site https://www.dietwatches.com/. Top brand https://www.auctionswatches.com/. pop over to these guys https://www.computerbreitling.com. navigate to this web-site https://www.loansbellross.com/. Click This Link richard mille replica. many hublot replica. moved here https://www.careerwatches.com. With Fast Delivery fake watches. more info here stocksbellross.com.

PIMO Contact Us TRANSPORT Contact Us PIMO TRANSPORT

Операции

Швајцарија

Северна Македонија

Следни односи во Европа

Наскоро
Операции

Пимо Транспорт

Нашиот целосен систем од врата до врата значи гарантирано време на водење, целосна безбедност и помош при царинска или гранична контрола. Нашата услуга за отворен и затворен превоз значи дека вашето возило се доставува во беспрекорна состојба секој пат. Секоја испорака е завршена со целосна грижа користејќи го нашиот ефикасен, искусен тим за испорака кој редовно доставува возила низ цела Европа.

Пимо Транспорт

Се надеваме дека ќе бидеме вашиот долгорочен и сигурен превозник на автомобили !!

Ние го правиме процесот без стрес и без никакви компликации за целосен мир на умот. Ние испорачуваме возила на дневна основа користејќи ги нашите најнови камиони направени по нарачка и можеме да примиме сите видови автомобили од класици до Grand Prix Auto. Секое возило е целосно осигурено од наплата до испорака.

Нашата флота:

Нашата компанија во нејзино рапсолагање има неколку товарни камиони со Euro 6 стандарди и најновата технологија на приколки за товарање 8+1 автомобили во камиони и камионети за внатрешен транспорт.

За нас

Пимо Транспорт Дооел

Пимо Транспорт – Е транспортна компанија со високи Европски стандарди, со седиште во Тетово и Швајцарија, нашиот приоритет е да сме најдобрите на полето за транспорт на коли и со најпогодна цена за транспорт на коли.

Компанијата за транспорт ПИМО ТРАНСПОРТ ДООЕЛ е основана во 2020 година. Идејата за таква инвестиција беше од многубројните консултаци  со нашите колеги во ова сфера и задоволувањето  на потребите на клиентите за транспорт на автомобили во различни дестинации.

Ние нудиме услуги за транспорт на коли во различни дестинаци и тоа: Македонија- Швајцарија и обратно и многу други различни дестинаци. Ние сме професионалци и гарантираме: највисок квалитет на услуги и достава на колите во точното време. Нашата мисија е услугата кон нашите клиенти да е на највиското ниво. Ние им обезбедуваме на нашите партнери точно тоа што тие го очекуват. Еден тим од квалификувани професионалци со високо ниво на искуство работат на нашата компанија- возачи за долги дестинации, менаџери и други специалисти за транспорт и автомобилизација. Нашата компанија држи потполна одговорност и гарантира гаранција во нивната работа. Брзина, професионални одлуки и огромна флексибилност во највисокото ниво. Нашите менаџери се секогаш спремни да помагат со сите прашања во врска со транспортот на колите.

Ние сме една флексибилна компанија и многу маневрирачка во товарењето на автомобилите и избегнувањето на секаков ризик за време на транспортот на автомобилите, над се осигуруваме со најдоброто осигурување (ЦМР- КАСКО).

Наши партнери

Информации

  • Ul.S.Strimnica ul.101 br.bb 1226 Zhelino – Tetovo North Macedonia
  • info@pimotransport.com
  • NMK: +389 72 700 100
  • CH: +41 763860000

Контакт